KOMULAINEN
COMPONENT

CNC-KONEISTUSTA

Pakkausjyrsintä

Pakkausjyrsintä

Työstämme CNC-mittatarkkoja pakkauksia ja kehitämme pakkausratkaisuja tarpeisiinne, jotta tuotteesi säilyy virheettömänä asiakkaillesi asti. Mikäli tuotteesi on herkkä kolhiintumiselle, naarmuuntumiselle yms. olemme ratkaisu ongelmaasi!

Cnc-jyrsityllä muotopakkauksella voit pakata tuotteesi asianmukaisesti ja säästää varastoinnin kustannuksista. Levyyn jyrsitty tuotenumero tai nimike auttaa sinua pysymään myös kartalla tuotteistasi, mitä ja kuinka paljon tuotteitasi varastoit ja siten helpottaa inventointiasi ja varastosaldon ylläpitoa.

Muotopakkauslevy Foam 30mm mitoitettuna 600 x 800mm teholavalle kauluksineen, havuvanerikansi, saranointi ja lukkosalpa. Kuvan pakkaukseen mahtuu 6kpl näitä 30mm levyjä, osan nimellispaksuuden ollessa max.25mm. Tällä kokonaisuudella voit varastoida tai kuljettaa tuotteesi virheettömänä yrityksestäsi jatkojalostukseen ja aina asiakkaalle asti.

Juuri oikeanlaisen pakkausratkaisun takaamiseksi hyödynnämme tuotteesi mittatietoja cam-ohjelmistossamme ja luomme työstettävän pakkauksen 3D-katseluohjelman, sekä DWG-tiedoston sinun tarkistettavaksi. Pyydämme mittatiedot mieluiten DWG ja DFX-tiedostoina.

Pakkauslevyjä jyrsimme mm. pehmeästä vaahtomuovista Foam ja kovapintaisesta vaahto PVC-muoveista, puusta, vanerista, mdf:stä ym.

Cnc-koneemme työstöalue:
n. L1300 x P 2950 x K 370mm

SCM RECORD 110 S  Cnc-puuntyöstökone.

Otamme mielellämme ideoita ja ajatuksia vastaan niin suunnitellaan pakkausratkaisu juuri sinulle!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olemme yksittäisten mittatilauskappaleiden, sekä suurten sarjojen sopimusvalmistaja!

Valmistamme laadukkaista materiaaleista cnc:n mittatarkat kappaleet. Työstämme mm. massiivipuuta, mdf, vanereita, muovia, pleksejä ja muottilevyjä. Myös asiakkaan toimittamista omista levyistä ja raaka-aineista!

Tarjoamme myös tarvittaessa laadukkaan jälkikäsittelyn, sekä kokoonpanon toimittaaksemme mahdollisimman valmiin komponentin / tuotteen kustannustehokkaasti tarpeisiinne.

Puusepänverstaamme toimii Iisalmessa Ahertajankaarto 6:ssa.

Kysy puusepäntyöstöstä meiltä tai pyydä tarjous!

Miko Komulainen Puh.045 1306464 tai lähetä sähköpostia
miko.komulainen@komcomp.fi